- 1 csomag 400 g-os (tk.) babapiskóta
- kb.600-700 ml 12 %-os tejföl
- édesítő
- kb. 2 marék apróra vágott dió
- 15-20 dkg mazsola
- sok citromhéj
- 2dl feketekávé
- ízlés szerint rum
- kakaópor
A tejfölbe belekeverjük az édesítőt, a citromhéjat. Lefedhető tálba rétegesen lerakjuk a babapiskótát. Minden sort meglocsolunk rummal, feketekávéval, megszórunk dióval és rumba áztatott mazsolával. Rákenjük egyenletesen elosztva a tejfölt. A tetejére már nem kell dió és mazsola, csak a maradék kávé és tejföl, melyet kakaóporral hintünk meg.
Fogyasztás előtt 1 nappal előbb készítsük el és lefedve a hűtőben várakozzon!
By Noémi
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése