2009. január 31., szombat

Tejfölös kávés babapiskóta

  • 1 csomag 400 g-os (tk.) babapiskóta
  • kb.600-700 ml 12 %-os tejföl
  • édesítő
  • kb. 2 marék apróra vágott dió
  • 15-20 dkg mazsola
  • sok citromhéj
  • 2dl feketekávé
  • ízlés szerint rum
  • kakaópor


A tejfölbe belekeverjük az édesítőt, a citromhéjat. Lefedhető tálba rétegesen lerakjuk a babapiskótát. Minden sort meglocsolunk rummal, feketekávéval, megszórunk dióval és rumba áztatott mazsolával. Rákenjük egyenletesen elosztva a tejfölt. A tetejére már nem kell dió és mazsola, csak a maradék kávé és tejföl, melyet kakaóporral hintünk meg.
Fogyasztás előtt 1 nappal előbb készítsük el és lefedve a hűtőben várakozzon!

By Noémi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése